Καστοριά: Σύλληψη μίας Ελληνίδας και δύο Αλβανών που μετέφεραν 32 κιλά χασίς

Η ίδια οδηγούσε αυτό με το παράνομο φορτίο, ενώ στο άλλο επέβαιναν δυο Αλβανοί ως προπομποί, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να την ειδοποιήσουν για το μπλόκο της αστυνομίας

Δυο ιδιόκτητα Ι.Χ. αυτοκίνητά της χρησιμοποιούσε μια 40χρονη Ελληνίδα για να μεταφέρει στο εσωτερικό της χώρας τη μεγάλη ποσότητα χασίς που είχε παραλάβει από τα ελληνοαλβανικά σύνορα! Η ίδια οδηγούσε αυτό με το παράνομο φορτίο, ενώ στο άλλο επέβαιναν δυο Αλβανοί ως προπομποί.

Δεν κατάφεραν, όμως, να την προειδοποιήσουν για το μπλόκο που είχαν στήσει στον ανισόπεδο κόμβο Βογατσικού της Καστοριάς οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος, οι οποίοι σταμάτησαν την 40χρονη γυναίκα και της πέρασαν χειροπέδες μόλις διαπίστωσαν ότι οι τρεις ταξιδιωτικοί σάκοι που μετέφερε περιείχαν 32 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 32 κιλών!

Οι δυο Αλβανοί προπομποί της ηλικίας 24 και 36 χρόνων, που επέβαιναν στο δεύτερο Ι.Χ. αυτοκίνητό της, εντοπίστηκαν λίγο αργότερα σε περιοχή της Κοζάνης και συνελήφθησαν. Τα δυο αυτοκίνητα κατασχέθηκαν και οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr