Τραγικός επίλογος στην αεροδιακομιδή του επιβάτη από το πλοίο Κρήτη 2

Ο άνδρας, που υπέστη ανακοπή, δεν κατάφερε να σωθεί κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Ηρακλείου

Τραγικό επίλογο είχε η επιχείρηση αεροδιακομιδής ενός 50χρονου άνδρα από το πλοίο Κρήτη 2 της ΑΝΕΚ, το οποίο έπλεε 30 μίλια βόρεια του Ηράκλειου. Ο επιβάτης υπέστη ανακοπή και κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Άμεσα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για την αεροδιακομιδή του με ελικόπτερο σούπερ πούμα, του πολεμικού ναυτικού. Τον ασθενή παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μεταφέρει στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Όπως έγινε γνωστό αργότερα, ο επιβάτης έχασε τη μάχη για τη ζωή του, καθώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.





Πηγή: www.ekriti.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr