Ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία της 4χρονης Άννυ - Στο δικαστήριο οι γονείς της

Ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία της 4χρονης Άννυ - Στο δικαστήριο οι γονείς της

Αναβιώσει η υπόθεση της δολοφονίας της 4χρονης που το Πάσχα του 2015 τεμαχίστηκε από τον ίδιο της τον πατέρα στο σπίτι που διέμεναν στην οδό Μιχαήλ Βόδα 


Ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία της 4χρονης Άννυ - Στο δικαστήριο οι γονείς της
Με σκυμμένο το κεφάλι πέρασε την πόρτα των δικαστηρίων ο πατέρας της 4χρονης Αννυ που κρατείται στις φυλακές Κέρκυρας. Πίσω του ακολουθούσε η μητέρα της 4χρονης η οποία είχε κρύψει το πρόσωπο της με μια ζακέτα, ενώ πρώτος ήταν ο φίλος του πατέρα, ο περιβόητος «Νίκη» ο οποίος φέρεται να βοήθησε τον πατέρα στο να εξαφανίσει το άψυχο σώμα του 4χρονου αγγελου. 

Στο ποινικό δικαστήριο Αθηνών πέφτει το βάρος της απόφασης για το ποια είναι η αλήθεια γύρω από τον θάνατο του άτυχου 4χρονου κοριτσιού από την Βουλγαρία.
 
Κλείσιμο


Ήταν Απρίλιος του 2015, όταν το «Χαμόγελο του Παιδιού» μετά από την καταγγελία της μητέρας και του πατέρα της 4χρονης κόρης τους, έβγαλε ανακοίνωση για την εξαφάνιση της μικρής στο κέντρο της Αθήνας.
 
Αμέσως σήμανε συναγερμός στην διεύθυνση ανηλίκων της Ελληνικής Αστυνομίας και ξεκίνησαν οι έρευνες χωρίς ποτέ κανείς να φανταζόταν την τροπή που θα έπαιρνε η ιστορία της υπόθεσης του μικρού κοριτσιού.
 


Κανείς δεν περίμενε ότι πίσω από την εξαφάνιση του άτυχου κοριτσιού είχε στηθεί μια από τις μεγαλύτερες εγκληματικές ενέργειες ενδοοικογενειακής βίας στην ιστορία της Ελληνικής κοινωνία καθώς μέχρι και σήμερα δεν γνωρίζουμε πως πέθανε το άτυχο κοριτσάκι.
 
Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως η μητέρα του μικρού παιδιού, βουλγάρικής καταγωγής εργαζόταν σε οίκο ανοχής και ως συνοδός αντρών ενώ ο πατέρας της επίσης βουλγαρικής καταγωγής, δούλευε σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά μαζί με τον βούλγαρο φίλο του, κάνοντας μάλιστα και συχνή χρήση ναρκωτικών ουσιών.
 


Η αστυνομία δεν άργησε να καταλάβει πως κάτι ύποπτο συμβαίνει με την υπόθεση της εξαφάνισης του 4χρονου αγγέλου αφού η μητέρα και στην συνέχεια ο πατέρας έπεφταν συχνά σε λάθη στις ανακρίσεις που τους γινόντουσαν.
 
Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και τις απολογίες των τριών κατηγορούμενων, δηλαδή της μητέρας της, Ντιμιτρίνα Μπορίσοβα, του πατέρας της Μπακαρτζιέφ Στάνισλαβ και του φίλου τους Αχμέτοφ Νικολάι, φαίνεται πως υπάρχει επαφή και σχέση μεταξύ των κατηγορούμενων και της εξαφάνισης του μικρού παιδιού, με την αστυνομία να μην έχει αποκλείσει ακόμα και το σενάριο της πώλησης οργάνων στην μαύρη αγορά.
 


Μάλιστα στην πρώτη απολογία του, ο πατέρας της άτυχης Άννυ σοκάρει τους πάντες, όταν παραδέχτηκε πως μαζί με τον φίλο του, είχαν κόψει τα μέρη του σώματος του παιδιού και τα είχαν βράσει προκειμένου να εξαλείψουν τις άσχημες μυρωδιές από το υπόγειο διαμέρισμα, πετώντας τα στην συνέχεια στα σκουπίδια σε διάφορα σημεία της Αθήνας.
 


Το protothema.gr ήταν εκείνο όπου κατάφερε και μπήκε μέσα στο υπόγειο «σπίτι του τρόμου» έχοντας αποκλειστικές εικόνες των ερευνών της αστυνομίας, που κυριολεκτικά οι άντρες του εγκληματολογικού έψαξαν εκατοστό προς εκατοστό όλα τα σημεία. Χαρακτηριστικό είναι ότι αφαίρεσαν ακόμα και τα φίλτρα του απορροφητήρα της κουζίνας, προκειμένου να τα ερευνήσουν για ίχνη.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης