στην Ακρόπολη έπεσε μια ομάδα Κινέζων τουριστών που θέλησε να επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο αλλά δεν γνώριζε ότι την ίδια επιθυμία είχε εκφράσει και ο Αμερικανός πρόεδρος.
Παρά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας στη Διονυσίου Αεροπαγίτου, η ομάδα των Κινέζων τουριστών έφτασε μια «αναπνοή» από την είσοδο της Ακρόπολης αλλά εκεί ήταν και το τέλος της διαδρομής τους.
Όπως τους εξήγησαν οι αστυνομικοί ο χώρος είχε αποκλειστεί για την επικείμενη επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα.
Κλείσιμο
Στις δηλώσεις τους οι Κινέζοι τουρίστες παραδέχθηκαν ότι γνώριζαν για την παρουσία του προέδρου των ΗΠΑ αλλά ήλπιζαν να καταφέρουν να βγάλουν μια φωτογραφία είτε στο χώρο είτε και με τον πρόεδρο των ΗΠΑ.
«Ήταν μεγάλο το ταξίδι και είπαμε να δοκιμάσουμε την τύχη μας» είπε ένας από τους Κινέζους τουρίστες στην κάμερα του protothema.gr
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.