Μονεμβασιά: Τρεις ανήλικοι σε σπείρα που ρήμαξε αποθήκη

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη των τριών παιδιών και των δύο ενήλικων συνεργών τους

Ένα 15χρονο παιδί και δυο 17χρονοι συμμετείχαν στην πενταμελή σπείρα που διέρρηξε μια αποθήκη σε τοπική κοινότητα του δήμου Μονεμβασιάς και την λεηλάτησε κλέβοντας τα ηλεκτρικά μηχανήματα και την ποσότητα πετρελαίου που φύλαγε εκεί ο ιδιοκτήτης της. Όμως, η κλοπή εξιχνιάστηκε άμεσα.

Μέσα σε λίγες ώρες, έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών του τμήματος Μολάων τόσο οι τρεις ανήλικοι, όσο και οι μεγαλύτεροι συνεργοί τους ηλικίας 29 και 22 χρόνων. Όλα τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γυθείου και σε βάρος των γονέων των ανήλικων σχηματίστηκε δικογραφία για την πλημμελή εποπτεία τους.

*** Στο σπίτι μιας 41χρονης στο Νεοχώρι Άρτας εισέβαλε αθόρυβα μια 36χρονη Αλβανίδα το πρωί του Σαββάτου και άρπαξε από μέσα διάφορα χρυσά κοσμήματα. Η αλλοδαπή τράπηκε σε φυγή, αλλά η ιδιοκτήτρια την είδε να απομακρύνεται και έδωσε την περιγραφή της στους αστυνομικούς. Μετά από έρευνες των ανδρών των τμημάτων Περιφέρειας Άρτας και Εμπεσού, η 36χρονη συνελήφθη το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην περιοχή Σταθά του Δήμου Αμφιλοχίας και τα κλεμμένα τιμαλφή βρέθηκαν στην κατοχή της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr