Μετέφεραν πεζή 121 κιλά χασίς από την Αλβανία

Οι αλλοδαποί εντοπίστηκαν να κινούνται στην δασική περιοχή του Βατοχωρίου Φλώρινας, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν, όταν στα σακ βουαγιάζ που μετέφεραν βρέθηκαν 100 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη

Βγήκε ο ήλιος και αποκαλύφθηκε η... απόπειρα μεταφοράς μεγάλου φορτίου χασίς από την Αλβανία σε περιοχή της Φλώρινας! Το φως της μέρας βοήθησε τους αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής να εντοπίσουν τους τέσσερις Αλβανούς που πέρασαν πεζή τα σύνορα μεταφέροντας επτά ταξιδιωτικούς σάκους με ναρκωτικά.

Οι αλλοδαποί ηλικίας 21, 26, 31 και 46 χρόνων εντοπίστηκαν να κινούνται στην δασική περιοχή του Βατοχωρίου Φλώρινας, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν, όταν στα σακ βουαγιάζ που μετέφεραν βρέθηκαν 100 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 121 κιλών και 88 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν μαζί με τρία κινητά τα οποία είχαν μαζί τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που τους άσκησε δίωξη για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών στο εσωτερικό της χώρας με σκοπό τη διακίνηση, ενώ σε βάρος του 31χρονου διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Α΄Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr