Ηράκλειο: Εκδίκαζεται στο Εφετείο ο φόνος με τις μαγκούρες στο Αντισκάρι

Κατηγορούμενοι είναι δύο αδέλφια 27 και 36 ετών από το Αντισκάρι και ένας 29χρονος από τη Γέργερη

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης αναμένεται να εκδικασθεί αύριο σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση δολοφονίας του 51χρονου Κώστα Προβιδάκη, τον Μάρτιο του 2014, στο Αντισκάρι Ηρακλείου.

Κατηγορούμενοι είναι δύο αδέλφια 27 και 36 ετών από το Αντισκάρι και ένας 29χρονος από τη Γέργερη, οι οποίοι πρωτόδικα, τον Μάιο του 2015, είχαν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.

Όλα ξεκίνησαν όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε το θύμα, με συνοδηγό το γιο του, συναντήθηκε σε δρόμο του Αντισκαρίου με αγροτικό αυτοκίνητο, στο οποίο οδηγός ήταν ο 36χρονος και συνεπιβάτης ο 29χρονος. 

Εξαιτίας της στενότητας του δρόμου, δεν μπορούσαν να περάσουν την ίδια στιγμή και τα δύο αυτοκίνητα. Με βάση το παραπεμπτικό βούλευμα, ο 36χρονος βγήκε από το αυτοκίνητο και, κρατώντας μια μαγκούρα, άρχισε να σπάει τα τζάμια του οχήματος του Προβιδάκη.

Ο γιος του 51χρονου κατάφερε να διαφύγει, για να ζητήσει βοήθεια, όμως ο ίδιος ξυλοκοπήθηκε άγρια με μαγκούρες από τα δύο άτομα, καθώς και από τον 27χρονο που είχε στο μεταξύ σπεύσει στην περιοχή.

Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή επί τόπου. Οι δράστες εξαφανίσθηκαν και συνελήφθησαν αργότερα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr