"Χτύπημα" στην καρδιά της τρομοκρατίας

Στην προσαγωγή έξι ατόμων  προχώρησε το Σαββατο η Ελληνική Αστυνομία, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είναι ηγετικά στελέχη της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας.

Χθες οι αρχές έκαναν εφόδους σε 4 σπίτια και εντόπισαν διαμέρισμα στη Ν. Ιωνία, όπου μεταξύ άλλων βρέθηκαν προκηρύξεις του Επαναστατικού Αγώνα. Προσήχθησαν 4 άτομα, τρεις άντρες και μία γυναίκα, τα οποία αναμένονται άμεσα να συλληφθούν.

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, οι οποίες ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής  με προσαγωγές και κατ’ οίκον έρευνες στην Αττική και την περιφέρεια.


Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί έξι άτομα, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είναι ηγετικά στελέχη της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας.

Την Παρασκευή, οι αρχές έκαναν εφόδους σε 4 σπίτια και εντόπισαν διαμέρισμα στη Ν. Ιωνία, όπου μεταξύ άλλων βρέθηκαν προκηρύξεις του Επαναστατικού Αγώνα και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές προσήχθησαν έξι άτομα από το Βόλο και την Γλυφάδα οι οποίοι ανακρίνονται.



Οι αστυνομικοί έφτασαν σε αυτά τα σπίτια έπειτα από τον θανάσιμο τραυματισμό του Λάμπρου Φούντα στη Δάφνη.

Οπως είχε ήδη από χθες μεταδώσει το protοthema.gr στη ΓAΔΑ είχε σημάνει συναγερμός καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση για τον εντοπισμό δυο αυτοκινήτων, για τα οποία πιθανολογούνταν ότι φέρουν βαρύ οπλισμό. Στελέχη της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας σε συνεργασία με στελέχη της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ερευνούσαν το ενδεχόμενο τα δυο αυτοκίνητα να ανήκουν σε μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων.




Οι προσαχθέντες φέρεται να είναι ηγετικά στελέχη της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας αλλά ενδεχομένως και άλλων οργανώσεων.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr