Τρίκαλα: Κλοπές και συλλήψεις με «άρωμα» γυναίκας

Μία 52χρονη υπήκοος Αλβανίας παρίστανε την πελάτισσα για να ξεγελάσει τους ιδιοκτήτες στο κατάστημα ρούχων

Να εμπλουτίσει την γκαρνταρόμπα και την παπουτσοθήκη της χωρίς να ξοδέψει χρήματα φιλοδοξούσε μια 52χρονη Αλβανίδα, που μπήκε σε ένα κατάστημα στα Τρίκαλα παριστάνοντας την πελάτισσα και άρχισε να κρύβει σε τσάντες και ρούχα όσο περισσότερα είδη μπορούσε!

Όμως, οι υπάλληλοι αντιλήφθηκαν μόλις έφυγε ότι έλειπαν όλα όσα είχε προβάρει και ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι εντόπισαν την αλλοδαπή σε μικρή απόσταση και βρήκαν στην κατοχή της όλα τα κλοπιμαία που επιστράφηκαν στο μαγαζί. Η  52χρονη συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων κατηγορούμενη για κλοπή.

*** Με ανάλογο τρόπο προσπάθησαν να κλέψουν διάφορα προϊόντα από ένα σούπερ μάρκετ στο κέντρο της Λάρισας δυο Ελληνίδες που προσποιούνταν τις πελάτισσες, αλλά οι υπάλληλοι διαπίστωσαν την προσπάθειά τους και κάλεσαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι συνέλαβαν επ’ αυτοφόρω τις δράστιδες, που ανακρίνονται στην Ασφάλεια.

*** Στο σπίτι ενός 84χρονου στην Πρέβεζα μπήκαν για να κλέψουν δύο Ελληνίδες ηλικίας 33 και 21 χρόνων, αλλά ο ένοικος τις αντιλήφθηκε και τράπηκαν σε φυγή. Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι τις εντόπισαν σε κοντινή περιοχή και τις συνέλαβαν.

*** Μαζί με τον 25χρονο Έλληνα σύντροφό της προσπαθούσε να παραβιάσει το ψυγείο ενός περιπτέρου στο κέντρο του Ηρακλείου μια 31χρονη αλλοδαπή, αλλά τους είδαν κάτοικοι της περιοχής και ειδοποίησαν αστυνομικούς οι οποίοι τους συνέλαβαν επ' αυτοφώρω.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr