Αγρίνιο: Νέο «χτύπημα» από τους εμπρηστές των κάδων απορριμμάτων

Στόχος τους έγιναν δύο κάδοι στην πλατεία Καραπανέικα που καταστράφηκαν, παρά την επέμβαση της πυροσβεστικής

Για τρίτη φορά μέσα σε δυο εβδομάδες αναστάτωσαν το κέντρο του Αγρινίου οι εμπρηστές που παραδίδουν στο πυρ κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης! Στόχος τους έγιναν δύο κάδοι στην πλατεία Καραπανέικα που καταστράφηκαν, παρά την επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Στην τοπική Αστυνομία σήμανε συναγερμός και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίες κατέληξαν σε τρεις προσαγωγές υπόπτων νεαρών. Όμως, δεν διαπιστώθηκε εμπλοκή τους στους εμπρησμούς και αφέθηκαν ελεύθεροι. Ωστόσο, οι επαναλαμβανόμενες καταστροφές κάδων έχουν κάνει τους αστυνομικούς να πυκνώσουν τις περιπολίες στο κέντρο της πόλης για να πιάσουν στα πράσα τους εμπρηστές.

Οι σύγχρονοι «Νέρωνες» είχαν κάνει μετά από πολύ καιρό την επανεμφάνισή τους στους δρόμους του Αγρινίου τα ξημερώματα της 20ης Μαρτίου, όταν πυρπόλησαν τρεις κάδους στις οδούς Δασκαλοπούλου και Μπιζανίου και άλλους δύο κάδους στη γωνία Πανεπιστημίου και Σεφέρη και την οδό Λαμπέτη. Τα ξημερώματα της εθνικής επετείου έγιναν παρανάλωμα του πυρός άλλοι τρεις κάδοι απορριμμάτων στις οδούς Φιλελλήνων και Μαρίνου Αντύπα. Σε καμία από τις περιπτώσεις δεν εντοπίστηκαν ίχνη του ή των δραστών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr