Κύπρος: Αφέθηκε ελεύθερος ο Νορβηγός πατέρας - απαγωγέας

Κύπρος: Αφέθηκε ελεύθερος ο Νορβηγός πατέρας - απαγωγέας

Ο 48χρονος Torkel Grimsrud, στις 27 Απριλίου είχε απαγάγει τη τετράχρονη κόρη του από τη Κύπρο και την μετέφερε στη Νορβηγία - Δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες από το δικαστήριο

Κύπρος: Αφέθηκε ελεύθερος ο Νορβηγός πατέρας - απαγωγέας
Ελεύθερος χωρίς να οδηγηθεί στο δικαστήριο και χωρίς επί του παρόντος να του απαγγελθούν κατηγορίες, αφέθηκε χθες βράδυ ο 48χρονος Torkel Grimsrud, ο οποίος στις 27 Απριλίου είχε απαγάγει τη τετράχρονη κόρη του από τη Κύπρο και την μετέφερε στη Νορβηγία. H Anette Steen εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Νορβηγίας δήλωσε πως δεν κρίθηκε σκόπιμη η κράτησή του, αλλά η υπόθεση της απαγωγής της 4χρονης Marie Eleni βρίσκεται ακόμα υπό διερεύνηση. 

Ο Grimsrud ανακρίθηκε μετά την εμφάνισή του στις νορβηγικές Αρχές και την παράδοση της 4χρονης κόρης του, 6 μήνες μετά την απαγωγή της από τη Λευκωσία. Οι Νορβηγοί ανακριτές είχαν στη διάθεσή τους στοιχεία που διαβίβασε η κυπριακή Αστυνομία, η οποία συνέλαβε 8 άτομα για συμμετοχή στην απαγωγή. Δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα και δεν διέρρευσαν πληροφορίες για το τι είπε ο Grimsrud στην ανάκρισή του.

Κλείσιμο
Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο 48χρονος πριν παραδοθεί είχε διαπραγματευτεί τους όρους της εμφάνισής του και της επιστροφής του παιδιού στη μητέρα του έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί με επιείκεια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης