Αμανατίδης για ΣΕΚΑΠ: Το θέμα πρέπει να λυθεί - Είχαμε φέρει ρύθμιση στη Βουλή για τον κ. Σαββίδη
«Δεν θα πάει προς τα εκεί» εκτίμησε ο υφυπουργός Εξωτερικών, αναφερόμενος στις διαδικασίες αναγκαστικής πτώχευσης, που ετοιμάζεται να εκκινήσει η διοίκηση της καπνοβιομηχανίας
, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, παραδέχεται ότι πριν από μερικούς μήνες ψηφίστηκε «φωτογραφική» τροπολογία στη Βουλή, ειδικά για τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.
Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή «Ακραίως» του ΣΚΑΪ, σε συζήτηση για το πρόστιμο στη ΣΕΚΑΠ και την πιθανότητα πτώχευσης: «Δεν θα πάει προς τα εκεί. Είναι μια ιστορία που έρχεται από πιο παλιά. Η εμπλοκή αυτή μπορεί και πρέπει να λυθεί. Εδώ είναι κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να δούμε».
«Μάλιστα, είχαμε φέρει ρύθμιση στη Βουλή. Η τροπολογία για τα πρόστιμα στη Βουλή αφορούσε και τον κ. Σαββίδη. Ασχολούμαστε πολύ με αυτό το θέμα και πρέπει να λυθεί, γιατί αφορά 170 εργαζόμενους» συμπλήρωσε ο κ. Αμανατίδης.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.