Skiathos Palace Cup 2018: “Πανιά μπροστά” στη Σκιάθο

Skiathos Palace Cup 2018: “Πανιά μπροστά” στη Σκιάθο

“Πανιά μπροστά” ήταν η ευχή που έδιναν οι Σκιαθίτες στους ναυτικούς. Με αυτό το σύνθημα έγινε η εκκίνηση του Skiathos Palace Cup στις μαγευτικές Κουκουναριές.

agwnews_skiathou
Πρόκειται για ένα αγώνα match race που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του περιοδικού “Πλεύση” και τείνει να εξελιχθεί σε θεσμό. Η μεγάλη προβολή του αγώνα στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό έχει φέρει ήδη αποτελέσματα. Η Σκιάθος, κορυφαίος τουριστικός προορισμός τα επόμενα χρόνια υποδέχεται επισκέπτες που ενδιαφέρονται για την ιστιοπλοΐα και το yachting.

Ο αγώνας και αυτή τη φορά τελέστηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Σκιάθου, αλλά και την υποστήριξη του πολιτιστικού συλλόγου “Η Σκιάθος” και του προέδρου του κ.Θοδωρή Τζούμα που ήταν η ψυχή της διοργάνωσης. Ο διοργανωτής Ναυτικός Όμιλος Σκιάθου συνεργάστηκε με τον Θανάση Πινιάρη, προπονητή ιστιοπλοΐας τριγώνου απο το Ναυτικό Όμιλο Βόλου “Αργοναύτες”, με επιτυχίες σε Ολυμπιακούς Αγώνες ως προπονητής των Μπεκατώρου, Κραβαριώτη, Παπαδοπούλου που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Πεκίνο.


Ο Θοδωρής Τζούμας πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου “Η Σκιάθος”
Κλείσιμο
tzoumas1


Το match race ειναι ένας αγώνας διάδοσης της ιστιοπλοΐας, με ψυχαγωγικό χαρακτήρα λογω της απλότητας του, της εύκολης κατανόησης και παρακολούθησης απο όλους. Την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Γιώργο Μαρίνος, Μάριος Μπένης και Βαγγέλης Κουτσουράς του Ναυτικού Ομίλου Βόλου “Αργοναύτες”, τη δεύτερη θέση η ομάδα “sailor moon” των Μαρία Τσαουσίδου, Αλεξάνδρα Μεντεκίδου και Μαρία Τζιρίνη των Ναυτικών Ομίλων Θεσσαλονίκης και Μουδανιών, ενώ στην τρίτη θέση κατετάγησαν οι Λάζαρος Θεοδοσιάδης, Νίκος Γιαμαλάκης και Αμαλία Προβελέγγιου του Ναυτικού Ομίλου Δλεφιναρίου. Το επαμειβόμενο κύπελλο δόθηκε από το περιοδικό “Πλεύση”, αθλοθέτη του αγώνα.

Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του αγώνα και φέτος προβλήθηκε παράλληλα η δράση του Safe Water Sports. Οι αθλητές, οι δημοσιογράφοι και οι επισκέπτες έφυγαν με τις καλύτερες αναμνήσεις. Θαυμάσιες εικόνες απο τις αναμετρήσεις στη θάλασσα, κολύμπι και θαλάσσια σπορ στην παραλία με παρέα... κύκνους επισκέπτες απο το βιότοπο, χαμόγελα απο τα πάρτυ και τις παράλληλες εκδηλώσεις. Τη φιλοξενία και των εκπροσώπων του Τύπου ανέλαβε το ξενοδοχείο “Skiathos Palace” που ήταν μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης.

cup8
cup7
cup6
cup1
cup2
cup3
cup4
cup5
Skiathos Palace Cup
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης