Πέραμα: Εργάτης έπεσε από ύψος σε αμπάρι πλοίου στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη
Ο άτυχος άντρας εκτελούσε εργασίες συντήρησης στο πλοίο «Αστερίων» - Είναι πολυτραυματίας και μεταφέρθηκε στο «Θριάσιο»
Χρήστος Χατζησπύρου
Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος λίγο μετά τις 4.30 το απόγευμα της Παρασκευής.
Ενας εργάτης έπεσε από μεγάλο ύψος ύψος, μέσα σε αμπάρι πλοίου. Στο σημείο έσπευση δύναμη της Πυροσβεστικής με εννέα πυροσβέστες και τρία οχήματα.
Ο άτυχος σωληνουργός βρισκόταν στην καινούρια δεξαμενή της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης και πραγματοποιούσε εργασίες συντήρησης στο πλοίο «Αστερίων» που ανήκει στην εταιρεία ΑΝΕΚ
Ο άντρας ανασύρθηκε εν ζωή, αλλά με πολλαπλά τραύματα και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.