Σωματείο έγινε χαρτοπαικτική λέσχη στην Καλαμάτα

Σωματείο έγινε χαρτοπαικτική λέσχη στην Καλαμάτα

Γύρω από ένα ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, οι αστυνομικοί βρήκαν να κάθονται επτά Έλληνες ηλικίας από 24 ως 67 και δυο αλλοδαποί 30 και 34 χρόνων, οι οποίοι έπαιζαν με χρήματα το τυχερό παιχνίδι «πόκερ» υπό την ανοχή του 40χρονου Έλληνα προσωρινά υπεύθυνου του μαγαζιού

Kalamata-paignia
Η επωνυμία ενός σωματείου στην Καλαμάτα, στον χώρο του οποίου λειτουργεί και καφενείο, ήταν η «βιτρίνα» για την διεξαγωγή παράνομου τζόγου όπως αποδείχθηκε κατά την αιφνιδιαστική έρευνα των ανδρών της Ασφαλείας.

Γύρω από ένα ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, οι αστυνομικοί βρήκαν να κάθονται επτά Έλληνες ηλικίας από 24 ως 67 και δυο αλλοδαποί 30 και 34 χρόνων, οι οποίοι έπαιζαν με χρήματα το τυχερό παιχνίδι «πόκερ» υπό την ανοχή του 40χρονου Έλληνα προσωρινά υπεύθυνου του μαγαζιού. Πρόλαβε να διαφύγει ένας 35χρονος, ενώ συνελήφθη και μία 29χρονη αλλοδαπή υπάλληλος για παράβαση του υγειονομικού κανονισμού.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα παίγνια που περιλαμβάνει και τον 35χρονο Έλληνα ιδιοκτήτη του καταστήματος ο οποίος αναζητείται και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Πάνω στο τραπέζι με την πράσινη τσόχα κατασχέθηκαν τράπουλες, πλαστικές μάρκες και μετρητά ύψους 1.170 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης