Αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή της Καλύμνου το βράδυ της Παρασκευής, έπιασαν στα πράσα τον δράστη τη στιγμή που ήδη είχε μεταγγίσει 70 λίτρα πετρελαίου σε πλαστικά μπιτόνια και ετοιμαζόταν να το σκάσει
Μάνος Τσαγκαράκης
UPD:
Προσηλωμένος στην προσπάθειά του να αδειάσει το ρεζερβουάρ ενός φορτηγού που ήταν σταθμευμένο στην Κάλυμνο ήταν ένας 58χρονος «κυνηγός» καυσίμων και δεν πήρε είδηση τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που τον πλησίασαν αθόρυβα!
Οι αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή το βράδυ της Παρασκευής, έπιασαν στα πράσα τον δράστη τη στιγμή που ήδη είχε μεταγγίσει 70 λίτρα πετρελαίου σε πλαστικά μπιτόνια και ετοιμαζόταν να το σκάσει! Η αξία των κλεμμένων καυσίμων, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του φορτηγού, ήταν 492 ευρώ.
Το κλεμμένο πετρέλαιο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του φορτηγού και σε βάρος του 58χρονου κατηγορούμενου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, με την οποία παραπέμφθηκε το πρωί του Σαββάτου στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.