Φωτιά στο «Ελ. Βενιζέλος»: Δείτε την ανακοίνωση της ΑΝΕΚ Lines
Τονίζεται πως όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια από το πλοίο και η εταιρία θα μεριμνήσει για τις «οποιες άμεσες ανάγκες τους»
Η ΑΝΕΚ Lines εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την πυρκαγιά στο «Ελ. Βενιζέλος», σύμφωνα με την οποία οι μηχανισμοί πυρόσβεσης λειτούργησαν άμεσα και η φωτιά ετέθη υπό έλεγχο από το πλήρωμα.
Ακόμα, τονίζεται πως όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και η εταιρία θα μεριμνήσει για τις «οποιες άμεσες ανάγκες τους».
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:
«Στις 28/08 και ώρα 23:45 εκδηλώθηκε φωτιά στο γκαράζ νούμερο 3 με τα φορτηγά, στο πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Χανιά.
Οι μηχανισμοί πυρόσβεσης του πλοίου λειτούργησαν άμεσα και η φωτιά ετέθη υπό έλεγχο από το πλήρωμα. Το πλοίο επέστρεψε στον Πειραιά με ίδια μέσα.
Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν ασφαλώς και η εταιρία μεριμνά για την εξυπηρέτηση των άμεσων αναγκών τους και τη συνέχεια του ταξιδιού τους.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, οι επιβάτες καλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 210 4197470 και 210 419742».
Το καινοτόμο workstation laptop MSI Prestige A16 AI+ και ικανοποιεί ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των σύγχρονων επαγγελματιών και δημιουργών περιεχομένου.
Στις μέρες μας θα συναντήσει κανείς συχνά συζητήσεις γύρω από το ζήτημα της υπογονιμότητας και των υπηρεσιών υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Αδιαμφισβήτητα, αποτελεί ένα σύγχρονο πρόβλημα - που όλο και περισσότεροι μιλούν ανοιχτά για αυτό - με μια ευτυχώς, σύγχρονη λύση, αυτήν της εξωσωματικής. Το καμπανάκι από το “βιολογικό ρολόι” που συνοδεύεται με άγχος, αναστάτωση και ανησυχία, μετατρέπεται με τη βοήθεια της εξωσωματικής σε ευκαιρία, και απτή πραγματικότητα ως προς τον οικογενειακό προγραμματισμό, τη διατήρηση της γονιμότητας και τελικά το όνειρο της τεκνοποίησης.
Η Protergia επιβραβεύει τους πελάτες της με δώρα που δεν έχουν ξαναγίνει - Η επόμενη κλήρωση του Protergia PowerGiving θα γίνει στις 7 Μαρτίου και όσο πλησιάζει, η αγωνία κορυφώνεται!