Τις αθλητικές του επιδόσεις μάλλον θέλησε να δείξει ο πρωθυπουργός, στο πλαίσιο του καθιερωμένου περιπάτου -και πάντα μπροστά στις κάμερες- στο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου της ΔΕΘ.
Ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε το γήπεδο μπάσκετ που έχει στηθεί στο χώρο, όπου ήδη έπαιζαν δύο μικροί αθλητές. Κάποια στιγμή αποφάσισε να πάρει ο ίδιος την μπάλα και να στοχεύσει.
Για την ιστορία, έριξε δύο βολές και σκόραρε μία φορά.
Επίσης, έβγαλε και φωτογραφίες με δύο παιδιά, που φορούσαν τις φανέλες της Εθνικής Ελλάδος και της Dream Team των ΗΠΑ, μια φανέλα της οποίας του δόθηκε ως δώρο.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.