Σε βομβαρδισμένο τοπίο μετατράπηκε η οδός Καραολή Δημητρίου στο Βύρωνα όταν στις 4 τα ξημερώματα άγνωστοι έβαλαν στο στόχαστρο ΑΤΜ που στεγαζόταν σε κατάστημα με ρούχα.
Οι δράστες που χρησιμοποίησαν τη μέθοδο της διοχέτευσης αερίου προκάλεσαν ισχυρότατη έκρηξη.
Αποτέλεσμα ήταν το κατάστημα να διαλυθεί ολοσχερώς με κομμάτια από την κατεστραμμένη τζαμαρία να φτάνουν μέχρι και σε απόσταση 40 μέτρων.
Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς καθώς λόγω της ώρας δεν υπήρχε διέλευση πολιτών από το σημείο.
Οι δράστες που διέφυγαν και αναζητούνται, πήραν, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, κασετίνες με άγνωστο χρηματικό ποσό.
Στη νέα εξειδικευμένη ενότητα Christmas Shop του e-Fresh.gr θα βρούμε προϊόντα που καλύπτουν κάθε μας ανάγκη, από στολισμό και premium λιχουδιές, μέχρι υπέροχα δώρα γι΄ αυτούς που αγαπάμε
Ολυμπιακός και bwin επιφύλασσαν μια ζεστή έκπληξη στα παιδιά τριών σωματείων-μελών της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», αφού βρέθηκαν στο ΣΕΦ και είδαν από κοντά τους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας.