Καταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ έκαναν άγνωστοι λίγα λεπτά πριν από τις εννέα το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, επί της οδού Βερανζέρου. Από την επίθεση έχουν τραυματισθεί τέσσερις αστυνομικοί- τρεις εκ των οποίων διακομίζονται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, ενώ ο τέταρτος συνάδελφός τους είχε ελαφρύτερα τραύματα και δέχθηκε επί τόπου τις πρώτες βοήθειες. Οι αστυνομικοί που τραυματίσθηκαν βρίσκονταν κοντά στο υπηρεσιακό λεωφορείο της ΕΛΑΣ που ήταν σταθμευμένο κοντά στο αστυνομικό τμήμα, στη συμβολή της Βερανζέρου με την Γ' Σεπτεμβρίου, όταν έγινε η επίθεση.
Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, οι δύο εκ των τραυματιών αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα.
Στην επίθεση μετείχαν περίπου πενήντα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που πυρπόλησαν με μολότοφ την είσοδο του τμήματος, ένα λεωφορείο της αστυνομίας, δύο περιπολικά και δύο αυτοκίνητα πολιτών. Mετά την καταδρομική επίθεση αποχώρησαν και κινήθηκαν προς τα Εξάρχεια.
Αυτόπτες μάρτυρες, πάντως, ανεβάζουν τον αριθμό εκείνων που πήραν μέρος στην καταδρομική επίθεση στους 100 και περιγράφουν ότι επέδραμαν με ξύλα, πέτρες και μολότοφ, ενώ παράλληλα φώναζαν συνθήματα.
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.
Το πρόγραμμα της Groupama Ασφαλιστικής για τα ακίνητα βραχυχρόνιας μίσθωσης προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία συνδυάζοντας καλύψεις για αστική ευθύνη και περιουσία.