Ένορκη διοικητική εξέταση για τις συνθήκες θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου στις 21 Σεπεμβρίου έξω από το κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος διέταξε ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Αριστείδης Ανδρικόπουλος μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος των ιατροδικαστών για τα αίτια θανάτου του 33χρονου.
Αρχικά για την υπόθεση είχε διαταχθεί προκαρακτική εξέταση για τους αστυνομικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση αυτή το μοιραίο μεσημέρι.
Οι εννέα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ και άλλων υπηρεσιών που εμπλέκονται στην υπόθεση, τέθηκαν αυτομάτως στη διάθεση του επιτελείου της ΓΑΔΑ, εωσότου ολοκληρωθεί η ΕΔΕ.
Σημειώνεται ότι, αρχικά η προκαταρκτική εξέταση είχε ανατεθεί σε αστυνομικό διευθυντή, στη συνέχεια δόθηκε σε έμπειρο ταξίαρχο, ο οποίος όμως αποστρατεύτηκε στις τελευταίες κρίσεις και τώρα την ΕΔΕ χειρίζεται άλλος ταξίαρχος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους