Το κλείσιμο του τηλεοπτικού καναλιού ART μετά το πρόστιμο των 150.000 ευρώ που επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ανακοίνωσε ο ιδιοκτήτης του καναλιού Γιώργος Καρατζαφέρης.
Όπως είπε από την εκπομπή του που μεταδόθηκε την Κυριακή είναι «ένα τεράστιο πρόστιμο που μας οδηγεί στο κλείσιμο του καναλιού. Ούτως ή άλλως είχαμε πάθει ζημιά όταν ο ίδιος φορέας με γραμμή της κυβέρνησης μας έκανε τοπικούς από πανελληνιους και χάσαμε τους πελάτες μας. Ήταν 7-8 8 οδυνηροί μήνες, δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε από την 1η Ιανουαρίου αλλά αυτό είναι ένα θέμα που αφορά εμάς».
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είπε, επίσης, ότι «εγώ νοιώθω ότι διώκομαι για ιδέες που δεν είναι αρεστές για την κυβέρνηση».
Όσον αφορά την απειλητική και υβριστική επιστολή που εστάλη στο ΕΣΡ μετά την επιβολή του προστίμου είπε ότι «υπήρξε προβοκάτσια χοντρή. Εστάλη επιστολή στο ΕΣΡ με φαξ που έλεγαν πρόστυχα πράγματα που δεν μας αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση. Στείλαμε επιστολή προς το ΕΣΡ στην οποία αναφέρεται ότι δεν εκφράζει το ART».
«Απαιτούμε τη διερεύνηση της επιστολής από τις αρχές της χώρας» είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης ο οποίος προανήγγειλε ότι «θα πάρω ντουντούκες και θα οργώνω την Ελλάδα, δεν θα αφήσω την Ελλάδα στη μπολσεβικικη νοοτροπία».
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.