Κακοκαιρία: Η πυροσβεστική απεγκλώβισε 40 άτομα από τα αυτοκίνητά τους
«Η πυροσβεστική έχει δεχτεί περίπου 100 κλήσεις για παροχή βοήθειας», σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Ταφύλλη που μίλησε στο «Θέμα 104,6»
Σε 40 απεγκλωβίσεις ατόμων από τα αυτοκίνητά τους προχώρησε η πυροσβεστική κατά τη διάρκεια της νύχτας, σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Ταφύλλη.
Σύμφωνα με τον Γιάννη Ταφύλλη που μίλησε στον «Θέμα 104,6» και τον Γιάννη Μακρυγιάννη, η πυροσβεστική έχει δεχτεί 100 κλήσεις για παροχή βοήθειας.
Το σημαντικότερο πρόβλημα, όπως είπε ήταν στην Εθνικήπου είχε κλείσει μέχρι τη Θήβα. «Πλέον έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία. Είμαστε στην φάση της ύφεσης», ανέφερε.
Όπως είπε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, «την ευθύνη να μένουν οι δρόμοι ανοιχτοί την έχουν οι εταιρείες που έχουν τους αυτοκινητόδρομους. Έγινε προσπάθεια, κάποια στιγμή η τροχαία έκρινε ότι έπρεπε να κλείσε για λόγους ασφαλείας».
Δύο ελληνικές startups είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Hubraum Tech Incubator Center στην Κρακοβία, όπου παρακολούθησαν διαλέξεις για την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τη χρηματοδότηση, εμβαθύνανε σε καινοτόμες τεχνολογίες και έλαβαν εξειδικευμένη γνώση για το πώς αναπτύσσεται μία νεοφυείς επιχείρηση