Μέλη του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν εισβολή στο πολυκατάστημα Jumbo, στην περιοχή του Παγκρατίου, καταγγέλοντας ως «άθλιες» τις συνθήκες εργασίας που επικρατούν στη μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων.
Ακολουθεί η ανακοίνωση που ανάρτησαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου:
«Σε όλους και όλες μας είναι λίγο πολύ γνωστές οι άθλιες εργασιακές συνθήκες σε κάθε κατάστημα του ομίλου Jumbo. Μοιράσαμε κείμενα σε πελάτες και υπαλλήλους και ζητήθηκε απο τον υπεύθυνο να μεταφέρει στα αφεντικά του οτι θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους.
Οι συντρόφισσες και οι σύντροφοι που συμμετείχαν αποχώρησαν συντεταγμένα φωνάζοντας συνθήματα στους δρόμους του Παγκρατίου.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.