Αυτή την Κυριακή το Οlive Μαρτίου είναι στο ΘΕΜΑ!
19.02.2019
08:00
Με το Οlive Μαρτίου, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ: τα 100 που αγαπάμε!
Επιλεγμένες γεύσεις, πιάτα, πρώτες ύλες, παραγωγοί και οι συνταγές που αποθεώνουν την ελληνική μαγειρική.
Τριάντα καταξιωμένοι γνώστες της μαγειρικής, των πρώτων υλών και της εστίασης καταγράφουν τις γεύσεις, τα πιάτα, τους σεφ, τους παραγωγούς και τα προϊόντα που μας συναρπάζουν αυτή την εποχή.
Μια μεγάλη έρευνα του Olive, που συγκεντρώνει και παρουσιάζει τις ιστορίες πίσω από 100 εμπνευσμένες εμπειρίες που συνθέτουν το τοπίο της εθνικής μας κουζίνας σήμερα.
Ακόμα:
Τριάντα καταξιωμένοι γνώστες της μαγειρικής, των πρώτων υλών και της εστίασης καταγράφουν τις γεύσεις, τα πιάτα, τους σεφ, τους παραγωγούς και τα προϊόντα που μας συναρπάζουν αυτή την εποχή.
Μια μεγάλη έρευνα του Olive, που συγκεντρώνει και παρουσιάζει τις ιστορίες πίσω από 100 εμπνευσμένες εμπειρίες που συνθέτουν το τοπίο της εθνικής μας κουζίνας σήμερα.
Ακόμα:
- Η μαγειρική της Τσικνοπέμπτης από τον Σωτήρη Ευαγγέλου.
- Η Ντίνα Νικολάου στρώνει το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας και φτιάχνει τα χειμερινά μας τουρσιά.
- Ο Γρηγόρης Χέλμης παίζει με τον ταραμά σε τρεις αλλιώτικες εκδοχές.
- Ο Γιώργος Δημητρακόπουλος μαγειρεύει με τις ρίζες της εποχής.
- Και αποκλειστικό! Οι οικογενειακές συνταγές από το τελευταίο βιβλίο του Άντονι Μπουρνταίν.
Αυτή την Κυριακή μόνο με το ΘΕΜΑ!
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr