Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Ο καρκίνος πήρε διαζύγιο από εμένα
Ανέφερε ότι στις αρχές του ερχομένου Απριλίου θα μεταβεί στην Αγγλία όπου ειδικοί ιατροί θα επιληφθούν το θέμα του ποδιού του, για το οποίο βεβαιώνουν ότι θα γίνει πολύ καλύτερα
«Mε τη Χάρη του Θεού «ο καρκίνος πήρε διαζύγιο από μένα», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β'.
Ανέφερε ότι στις αρχές του ερχομένου Απριλίου θα μεταβεί στην Αγγλία όπου ειδικοί ιατροί θα επιληφθούν το θέμα του ποδιού του, για το οποίο βεβαιώνουν ότι θα γίνει πολύ καλύτερα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχιεπίσκοπος Κύπρου , οι δηλώσεις έγιναν μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας για τον εορτασμό της Κυριακής της Ορθοδοξίας στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Αγλαντζιά.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.