Επέστρεψε λόγω βλάβης το Superferry II στο Ηράκλειο
Είχε αποπλεύσει νωρίς το πρωί με 700 επιβάτες για Σαντορίνη
Επέστρεψε λόγω βλάβης, στο λιμάνι του Ηρακλείου το πλοίο Superferry II που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηράκλειο Σαντορίνη, το πρωί της Τρίτης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πλοίο παρουσίασε πρόβλημα στο πηδάλιο και ο καπετάνιος μισή ώρα μετά τον απόπλου ζήτησε από το λιμεναρχείο Ηρακλείου άδεια για να επιστρέψει πίσω.
Με ιδία μέσα το πλοίο επέστρεψε έξω από το λιμάνι και με τη βοήθεια ρυμουλκών έδεσε με ασφάλεια.
Στο πλοίο επιβαίνουν περισσότεροι από 700 επιβάτες στην πλειοψηφία τους τουρίστες, οι οποίοι με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας θα προωθηθούν στους προορισμούς τους.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.