Η Αγγελική Κανελλακοπούλου για τον Δήμο Κηφισιάς: Εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας

Η κυριά Κανελλακοπούλου είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκου Χιωτάκη

Με την προσπάθεια του Νίκου Χιωτάκη, ο οποίος είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος στην Κηφισιά, έχει συνταχθεί η Αγγελική Κανελλακοπούλου έχοντας ως σύνθημά της τη φράση «εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας».

Με βασικές προτεραιότητες την καθημερινότητα των πολιτών, την κυκλοφορία στον Δήμο Κηφισιάς, το περιβάλλον, την εκπαίδευση για όλους, το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο και την ασφάλεια, η κυρία Κανελλακοπούλου αποφάσισε να προσφέρει από τη θέση του δημοτικού συμβούλου στον τόπο που μεγάλωσε την τεχνογνωσία της συνδυασμένη με τον απαραίτητο για τη ζωή ιδεαλισμό.


Πολύτιμο εφόδιο για την κυρία Κανελλακοπούλου που ζει από το 1973 στη Νέα Ερυθραία αποτελεί η 30ετης εμπειρία της στην εκπαίδευση, στη διάρκεια της οποίας προσπάθησε να εμφυσήσει στις μαθήτριες και τους μαθητές της τη σημασία της αποφυγής της απάθειας, μέσα από την ανάληψη πρωτοβουλιών και την ενεργό συμμετοχή.

«Θεωρώ πως έφτασε πλέον η κατάλληλη στιγμή που μπορώ να εφαρμόσω αυτά που πιστεύω και στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Τίποτε δεν βελτιώνεται, αν κάποιος δεν βρεθεί να ασχοληθεί με αυτό» τονίζει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

«Οδηγός μου στη ζωή είναι ότι αν βοηθήσω ένα παιδί να βρει το δρόμο του, τότε αυτό αξίζει όλη την προσπάθεια που μπορώ να καταβάλω. Εάν λοιπόν καταφέρω να αλλάξω προς το καλύτερο – έστω και λίγο – την πόλη μου, εάν μπορέσω να εμφυσήσω και σε άλλους τη διάθεση να προσπαθήσουν, τότε η προσπάθειά μου θα αξίζει» προσθέτει η ίδια.

Η Αγγελική Κανελλακοπούλου έχει εξειδίκευση σε νέες τεχνολογίες επικοινωνίας και «πάνω από όλα διάθεση για δουλειά και νοικοκύρεμα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr