Την έντονη διαμαρτυρία δυο δικαστικών αντιπροσώπων στη Σκήτη Κοζάνηςπροκάλεσε η εικόνα του εκλογικού κέντρου.
Όπως αναφέρουν στο kozanimedia, μέσα σε μικρή αίθουσα του τέως δημοτικού σχολείου έχουν στοιβαχτεί οι τέσσερις κάλπες και τα ισάριθμα παραβάν, μαζί με πολλά άλλα αντικείμενα, όπως μπογιές, χριστουγεννιάτικο δέντρο και άλλα αντικείμενα!
Μάλιστα, οι ίδιοι απορούν γιατί στην Σκήτη δεν λειτούργησαν ως εκλογικόκέντρο άλλα κτίρια, όπως αυτό του εκεί Πολιτιστικού Συλλόγου
Επίσης τονίζουν πως δεν υπάρχει ούτε τουαλέτα, καθώς η υπάρχουσα είναι σε άθλια κατάσταση, με αράχνες και όχι μόνο!
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.