Κατεδαφίζεται επικίνδυνο κτίριο στους Αμπελόκηπους
Πρόκειται για ένα από τα δεκατρία κτίρια που ο δήμος Αθηναίων έχει προγραμματίσει να κατεδαφίσει για λόγους ασφαλείας - Επιβεβλημένη η κατεδάφιση μετά το πρόσφατο σεισμό
Ο δήμος Αθηναίων έκανε γνωστό ότι την ερχόμενη Δευτέρα 5 Αυγούστου θα πραγματοποιήσει κατεδάφιση κτιρίου που έχει κριθεί επικίνδυνο μετά τον πρόσφατο σεισμό.
Πρόκειται για ένα από τα δεκατρία κτίρια που ο δήμος Αθηναίων έχει προγραμματίσει να κατεδαφίσει για λόγους ασφαλείας το επόμενο διάστημα.
Το εγκαταλελειμμένο κτίριο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μυλοποτάμου και Στρατηγού Δαβάκη στους Αμπελόκηπους. Οι εργασίες κατεδάφισης θα ξεκινήσουν στις 7.30 το πρωί.
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.