Στυγερό έγκλημα εκτυλίχθηκε στην Πελασγία Φθιώτιδας με πρωταγωνιστές ρομά Αλβανικής καταγωγής. Ένας άνδρας -περίπου 40 ετών- υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα του ύστερα από χτύπημα με κασμά αφού προηγουμένως είχε διαπληκτιστεί με τον δράστη.
Σύμφωνα με το lamianow, οι δύο άνδρες τσακώθηκαν με αφορμή τα καυσόξυλα (ο ένας κατηγόρησε τον άλλο για κλοπή). Κατά την διάρκεια του καυγά μάλιστα ο θύτης φέρεται να χτύπησε στο κεφάλι το θύμα με κασμά σκοτώνοντας τον ακαριαία. Για την ανθρωποκτονία συνελήφθη ένα ακόμη άτομο το οποίο φέρεται να είχε συμμετοχή στο τραγικό συμβάν.
Στο σημείο έχει σπεύσει έντονη αστυνομική δύναμη η οποία διερευνά το τραγικό συμβάν ενώ τα δύο άτομα που εμπλέκονται στο φονικό οδηγούνται στην αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας.
Οι διαπληκτισμοί ανάμεσα στους δύο άνδρες ήταν ιδιαίτερα συχνό φαινόμενο το τελευταίο διάστημα.
Ανοιξιάτικες επιλογές ένδυσης και υπόδησης, για εμφανίσεις που συνδυάζουν τη χαλαρότητα του casual με το athleisure και που σου επιτρέπουν να αναβαθμίσεις το στυλ σου, χωρίς καμία προσπάθεια.
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!