Υπουργείο Υγείας: ΕΔΕ για τη λεχώνα που υπέστη αλλεργικό σοκ στο νοσοκομείο Κατερίνης
Ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης ζήτησε περαιτέρω διερεύνηση του περιστατικού με την 29χρονη λεχώνα - Μετά το αλλεργικό σοκ, η 29χρονη γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του «Ιπποκρατείου»
Παναγιώτα Καρλατήρα
Την περαιτέρω διερεύνηση του περιστατικού με την 29χρονη λεχώνα που υπέστη αλλεργικό σοκ στη Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Κατερίνης και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του ΓΝΘ «Ιπποκράτειου» ζήτησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης.
Ο Υφυπουργός κάλεσε τον διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Παναγιώτη Μπογιατζίδη «να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το συμβάν».
Με τη σειρά του ο κ. Μπογιατζίδης επικοινώνησε άμεσα με τον Διοικητή του Γ.Ν. Κατερίνης, ο οποίος ανέθεσε τη διενέργειαΈνορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) για το περιστατικό στον Διευθυντή Χειρουργικής του ΤΕΠ του νοσοκομείου, όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υγείας.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη