Minister: Χριστουγεννιάτικο πάρτι από το νέο επιχειρηματικό στέκι στην παραλιακή
Ο Χρήστος Τζιέρας έχει αναλάβει την επιμέλεια της κουζίνας του Minister και το εστιατόριο γιορτάζει τη νέα συνεργασία με ένα χριστουγεννιάτικο πάρτυ, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου το βράδυ
Νέο στίγμα στο γευστικό χάρτη των νοτίων προαστίων υπόσχεται το εστιατόριο Minister, που εξελίσσεται στο νέο επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό στέκι του Πειραιά.
Το Minister λειτουργεί στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 35 στο Μοσχάτο ως ένα cosy all day στέκι με urban διάθεση και business φιλοσοφία, προσελκύοντας επιχειρηματίες και στελέχη από την ευρύτερη περιοχή, ενώ το βράδυ μετατρέπεται σε ένα ναό της γεύσης με υψηλές γαστριμαργικές απαιτήσεις, υπό την εποπτεία του γνωστού σεφ Χρήστου Τζιέρα.
Ο Χρήστος Τζιέρας, γνωστός για την μακρά διαδρομή του έχει διαμορφώσει ένα μενού που συνδυάζει την απλότητα και την «άφθαρτη εντιμότητα των υλικών», όπως συνηθίζει να λέει, με την εμπειρία του σε διεθνείς κουζίνες από διαφορετικές χώρες και πολιτισμούς τις οποίες έχει γνωρίσει και δουλέψει, από την Ταϊλάνδη, τις ευρωπαϊκές χώρες, την Αμερική και την Τουρκία, τις οποίες εμβαπτίζει στην τελική και υπέρτατη αγάπη του, την ελληνική κουζίνα.
Δύο ελληνικές startups είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Hubraum Tech Incubator Center στην Κρακοβία, όπου παρακολούθησαν διαλέξεις για την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τη χρηματοδότηση, εμβαθύνανε σε καινοτόμες τεχνολογίες και έλαβαν εξειδικευμένη γνώση για το πώς αναπτύσσεται μία νεοφυείς επιχείρηση