Σήμερα ξεκίνησε η τοποθέτηση των πρώτων μέτρων σιδηροδρομικής επιδομής στο μετρό Καλαμαριάς.
Όπως ανέφερε στο thestival.gr, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Νίκος Ταχιάος ξεκίνησαν σήμερα τα έργα υποδομής στη επέκταση της γραμμής του μετρό Θεσσαλονίκης στην Καλαμαριά.
«Σήμερα ξεκινούν τα έργα επιδομής στον σταθμό της Καλαμαριάς. Τοποθετούνται οι ράγες πάνω στις οποίες θα κινούνται οι συρμοί του μετρό και στη συνέχεια θα προχωρήσουν οι διαγωνισμοί για τον ηλεκτρομηχανολογικά», τόνισε ο κ. Ταχιάος.
Για τον σταθμό της Καλαμαριάς έχουν εκπονηθεί 320 μελέτες εφαρμογής, ενώ, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό, κάθε κομμάτι που γίνεται χρειάζεται και η αντίστοιχη μελέτη. «Βαδίζουμε με γοργούς ρυθμούς για να είμαστε έτοιμοι το 2023», σημείωσε ο Νίκος Ταχιάος.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.