Μερικές ώρες άντεξε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Εξάρχεια, το οποίο στήθηκε για δεύτερη φορά από τον Δήμο Αθηναίων το πρωί της Παρασκευής.
Υπενθυμίζεται ότι άγνωστοι είχαν κάψεικαι το πρώτο δέντρο που είχε τοποθετηθεί στην πλατεία Εξαρχείων το πρωί της Τετάρτης.
Τα συνεργεία του Δήμου Αθηναίων αντικατέστησαν το πρωί το καμμένο έλατο, ενώ προχώρησαν ταυτόχρονα σε παρεμβάσεις καθαρισμού και αποκατάστασης του χώρου.
Η πολυεπίπεδη αναπτυξιακή πορεία της GameTech εταιρείας μόνο απαρατήρητη δεν περνάει, λαμβάνοντας μάλιστα πρόσφατα διεθνή αναγνώριση από τους Financial Times μεταξύ του 10% των ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών στην Ευρώπη.
Το Β’ εξάμηνο του 2025 φέρνει τρεις καθοριστικούς γραπτούς διαγωνισμούς για το Δημόσιο – ευκαιρίες καριέρας με σταθερότητα, κύρος και προοπτική. Για να τις κατακτήσεις, χρειάζεσαι όχι απλώς διάβασμα, αλλά στρατηγική και στοχευμένη προετοιμασία