Το νέο street food concept με την υπογραφή των La Pasteria συνδυάζει την αυθεντική ιταλική φινέτσα με μια μοντέρνα αισθητική και φέρνει επανάσταση στο φαγητό on the go.
Ημερίδα με θέμα «Επιχειρηματικά σχέδια τροφίμων και Γεωργίας» από το Γεωπονικό
Ημερίδα με θέμα «Επιχειρηματικά σχέδια τροφίμων και Γεωργίας» από το Γεωπονικό
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί αύριο στο ΓΠΑ - Η πρωτοπορία των φοιτητών
Υπάρχουν κάποιες πρωτοβουλίες οι οποίες έρχονται όχι μόνο για να καλύψουν τα κενά που προκύπτουν στον πολύπαθο τομέα των επενδύσεων αλά αποδεικνύουν πως τα «φοιτητικά» μυαλά μπορούν να δώσουν λύσεις και προτάσεις οι οποίες αποδεικνύονται ωφέλιμες τεχνικά και οικονομικά.
Χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το οποίο στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών για την Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων και Γεωργίας (ΜΒΑ in FOOD AND AGRIBUSINESS), οργανώνει ένα εξειδικευμένο Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών που εστιάζει στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας πάνω στο τομέα των τροφίμων και των αγροτικών προϊόντων στην Ελλάδα, ο οποίος έχει σοβαρές ελλείψεις σε νέες επενδύσεις.
Στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος ομάδες φοιτητών θα παρουσιάσουν έξι ελκυστικές, καινοτόμες επιχειρηματικές προτάσεις με τη μορφή επιχειρηματικών σχεδίων που έχουν εκπονήσει. Πρόκειται για εξαιρετικές ιδέες που συνθέτουν αρμονικά το τεχνικό υπόβαθρο των φοιτητών μας με την οικονομική διάσταση, στην οποία εξειδικεύονται από το Πρόγραμμα.
Τα αποτελέσματα της προσπάθειάς τους θα παρουσιαστούν στο κοινό την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020, στις 18:00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Την εκδήλωση θα παρακολουθήσουν, εκτός από τις Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου, Καθηγητές όλων των ειδικοτήτων, στελέχη Τραπεζών και Επιχειρήσεων του Κλάδου, Επιχειρηματίες και Επενδυτές, καθώς και μεγάλος αριθμός φοιτητών.
Την εκδήλωση θα υποστηρίξει Επιστημονική Επιτροπή κορυφαίων Ακαδημαϊκών και στελεχών Επιχειρήσεων με παρεμβάσεις, σχολιασμό και εναλλακτικές προτάσεις κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων.
Χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το οποίο στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών για την Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων και Γεωργίας (ΜΒΑ in FOOD AND AGRIBUSINESS), οργανώνει ένα εξειδικευμένο Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών που εστιάζει στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας πάνω στο τομέα των τροφίμων και των αγροτικών προϊόντων στην Ελλάδα, ο οποίος έχει σοβαρές ελλείψεις σε νέες επενδύσεις.
Στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος ομάδες φοιτητών θα παρουσιάσουν έξι ελκυστικές, καινοτόμες επιχειρηματικές προτάσεις με τη μορφή επιχειρηματικών σχεδίων που έχουν εκπονήσει. Πρόκειται για εξαιρετικές ιδέες που συνθέτουν αρμονικά το τεχνικό υπόβαθρο των φοιτητών μας με την οικονομική διάσταση, στην οποία εξειδικεύονται από το Πρόγραμμα.
Τα αποτελέσματα της προσπάθειάς τους θα παρουσιαστούν στο κοινό την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020, στις 18:00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Την εκδήλωση θα παρακολουθήσουν, εκτός από τις Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου, Καθηγητές όλων των ειδικοτήτων, στελέχη Τραπεζών και Επιχειρήσεων του Κλάδου, Επιχειρηματίες και Επενδυτές, καθώς και μεγάλος αριθμός φοιτητών.
Την εκδήλωση θα υποστηρίξει Επιστημονική Επιτροπή κορυφαίων Ακαδημαϊκών και στελεχών Επιχειρήσεων με παρεμβάσεις, σχολιασμό και εναλλακτικές προτάσεις κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα