Άγρια επεισόδια στη Χίο μεταξύ εξαγριωμένων κατοίκων και αστυνομικών που έχουν μεταβεί στο νησί στο πλαίσιο της ενίσχυσης των μέτρων για τα κλειστά ελεγχόμενα κέντρα κράτησης.
Νωρίς το μεσημέρι ομάδα κατοίκων “μπούκαρε” στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν αστυνομικοί και τα έκανε γυαλιά – καρφιά.
Πληροφορίες λένε ότι το μαινόμενο πλήθος εισέβαλε στο παραθαλάσσιο resort, άρχισε να τα σπάει και να πετάνε τα πράγματα των αστυνομικώνστο δρόμο.
Ακολούθησε κλεφτοπόλεμος, έγινε χρήση χημικών, ενώ έχουν σημειωθεί σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και εννέα τραυματισμοί αστυνομικών από την Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χίου.
Το protothema.gr επικοινώνησε με το ξενοδοχείο, οι εκπρόσωποι του οποίου δεν θέλησαν να προβούν σε οποιοδήποτε σχόλιο.
Το efood προάγει τη σταθερότητα και την κοινωνική συνοχή μέσα από ένα σημαντικό πρόγραμμα υποστήριξης, προσφέροντας σε ευάλωτες ομάδες τα απαραίτητα καταναλωτικά αγαθά και βάζοντας, ταυτόχρονα, φραγμό στο food waste.
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!