Κορωνοϊός, Ελλάδα: 363 αρνητικά δείγματα σε 24 ώρες
Κορωνοϊός, Ελλάδα: Στα 66 ανέρχονται μέχρι στιγμής τα άτομα που έχουν βρεθεί θετικά στον ιό στην χώρα μας - Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έλεγχοι των δειγμάτων
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έλεγχοι των δειγμάτων από ύποπτα κρούσματα του νέου κορωνοϊού, στα εργαστήρια της χώρας που έχουν επιφορτιστεί με αυτό το δύσκολο έργο.
Την ίδια ώρα, κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών, διαπιστώθηκε η ύπαρξη 363 αρνητικών δειγμάτων σ’ όλη τη χώρα.
Εξ αυτών, τα 203 αφορούσαν την Αττική, τα 68 την Αχαΐα, τα 44 τη Θεσσαλονίκη, τα 27 την Ηλεία – και δη, την Αμαλιάδα – ενώ τα υπόλοιπα προέρχονταν από τις παρακάτω περιοχές:
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!