Νέοι εμπρησμοί αυτοκινήτων σημειώθηκαν τα ξημερώματα σε τρεις περιοχές της Αττικής.
Άγνωστοι έβαλαν στο στόχαστρο οχήματα που βρίσκονταν παρκαρισμένα στην Γλυφάδα, επί της Λεωφόρου Κωνσταντίνου Αθανάτου. Συνολικά έκαψαν πέντε οχήματα στην περιοχή, με την πυροσβεστική να φτάνει στο σημείο με 9 πυροσβέστες και 3 οχήματα.
Στου Ζωγράφου άγνωστοι έκαψαν μία μοτοσικλέτα επί της οδού Λοχαγού Ξηρογιάννη, όπου επίσης στο σημείο έφτασαν 9 πυροσβέστες προκειμένου να σβήσουν την φωτιά.
Στις φλόγες τυλίχτηκε και ένα όχημα που ήταν παρκαρισμένο στο Κερατσίνι, στη συμβολή των οδών Διγενή Ακρίτα και Κομνηνών, με 6 πυροσβέστες να θέτουν υπό έλεγχο την φωτιά.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.