Μανώλης Γλέζος: Η Μάγδα Φύσσα τον αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο
Ο Μανώλης Γλέζος είχε βρεθεί στο πλευρό της μητέρας του Παύλου Φύσσα στη δίκη της Χρυσής Αυγής - Του άφησε στο φέρετρο έναν κλειστό φάκελο και ένα λουλούδι
Το δικό της ύστατο «χαίρε» απηύθυνε χθες η Μάγδα Φύσσα στον Μανώλη Γλέζο.
Όπως γνωστοποίησε η σύζυγος του Μανώλη Γλέζου, «και λίγο πριν σκεπάσουν τον τάφο του εμφανίστηκε μια κοπέλα και ακούμπησε στο φέρετρο έναν κλειστό φάκελο κι ένα λουλούδι. Ήταν από την Μάγδα Φύσσα που του έστειλε το κρυφό μήνυμά της για να το πάρει μαζί του και να το "παραδώσει" εκεί που πρέπει», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η σύζυγος του Μ. Γλέζου.
Υπενθυμίζεται ότι ο εκλιπών, σε μία από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του, είχε πάει στις 19 Σεπτεμβρίου 2018 στη δίκη της Χρυσής Αυγής και είχε σταθεί στο πλευρό της Μάγδας Φύσσα, καθ' όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.
Δύο ελληνικές startups είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Hubraum Tech Incubator Center στην Κρακοβία, όπου παρακολούθησαν διαλέξεις για την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τη χρηματοδότηση, εμβαθύνανε σε καινοτόμες τεχνολογίες και έλαβαν εξειδικευμένη γνώση για το πώς αναπτύσσεται μία νεοφυείς επιχείρηση