Ο pastry chef της Μεγάλης Βρετάνιας σε νέο webinar της OsteoStrong
14.04.2020
21:48
Την Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου στις 12.30 το μεσημέρι, η OsteoStrong Greece εξασφάλισε άλλο ένα άκρως ενδιαφέρον και επίκαιρο webinar - Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες και δείτε πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε την προεγγραφή σας
Όπως λέγαμε και τις προηγούμενες ημέρες, κάποιες επιχειρήσεις, μολονότι βρίσκονται εκτός λειτουργείας υποχρεωτικά από το κράτος, προσπαθούν με κάθε δυνατό τρόπο να συνεχίσουν να προσφέρουν στα μέλη τους αλλά και στο κοινωνικό σύνολο γενικότερα.
Ένα τέτοιο παράδειγμα αυτής της φιλοσοφίας συνεχίζει να είναι η OsteoStrong Greece (www.osteostrong.gr) που από το ξεκίνημα της καραντίνας και του #menoumespiti φρόντισε να διοργανώσει σειρά από webinars για τα μέλη της και το κοινό με θέματα σχετικά με την υγεία, τη διατροφή, την άσκηση και την ευεξία.
Στο πλαίσιο αυτών των σεμιναρίων, τη Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου στις 12.30 το μεσημέρι, η OsteoStrong Greece εξασφάλισε ένα άκρως ενδιαφέρον και επίκαιρο webinar που αφορά σε όλους και θα μεταδοθεί και live από τη σελίδα της ΕΔΩ
Πιο συγκεκριμένα: στο πέμπτο κατά σειρά #webinar της OsteoStrong Greece, ο διακεκριμένος pastry chef του Hotel Grande Bretagne, a Luxury Collection Hotel, Athens, Ευγένιος Βαρδακαστάνης, παρουσιάζει μια ξεχωριστή συνταγή για γλυκό: Γαλατόπιτα με μαστίχα, κόκκινα φρούτα κι ελαφριά κρέμα με mascarpone.
Κάντε την προεγγραφή σας στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://zoom.us/webinar/register/WN_nwfnKcEVQlW5CWP3lMOoNA
Και δείτε και τα υλικά της συνταγής:
Για τη ζύμη
180γρ βούτυρο
4γρ αλάτι
5γρ ζάχαρη
20γρ κρόκος αυγού
50γρ γάλα
Ένα τέτοιο παράδειγμα αυτής της φιλοσοφίας συνεχίζει να είναι η OsteoStrong Greece (www.osteostrong.gr) που από το ξεκίνημα της καραντίνας και του #menoumespiti φρόντισε να διοργανώσει σειρά από webinars για τα μέλη της και το κοινό με θέματα σχετικά με την υγεία, τη διατροφή, την άσκηση και την ευεξία.
Στο πλαίσιο αυτών των σεμιναρίων, τη Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου στις 12.30 το μεσημέρι, η OsteoStrong Greece εξασφάλισε ένα άκρως ενδιαφέρον και επίκαιρο webinar που αφορά σε όλους και θα μεταδοθεί και live από τη σελίδα της ΕΔΩ
Πιο συγκεκριμένα: στο πέμπτο κατά σειρά #webinar της OsteoStrong Greece, ο διακεκριμένος pastry chef του Hotel Grande Bretagne, a Luxury Collection Hotel, Athens, Ευγένιος Βαρδακαστάνης, παρουσιάζει μια ξεχωριστή συνταγή για γλυκό: Γαλατόπιτα με μαστίχα, κόκκινα φρούτα κι ελαφριά κρέμα με mascarpone.
Κάντε την προεγγραφή σας στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://zoom.us/webinar/register/WN_nwfnKcEVQlW5CWP3lMOoNA
Και δείτε και τα υλικά της συνταγής:
Για τη ζύμη
180γρ βούτυρο
4γρ αλάτι
5γρ ζάχαρη
20γρ κρόκος αυγού
50γρ γάλα
250γρ αλεύρι γ.ο.χ.
Για την κρέμα μαστίχας
500γρ γάλα
500γρ κρέμα γάλακτος
4γρ μαστίχα
20γρ σιρόπι βανίλιας
110γρ Corn flour
15γρ αλεύρι
350γρ ζάχαρη
Για την Μαρμελάδα με κόκκινα φρούτα
300γρ κόκκινα φρούτα της επιλογής μας
60γρ ζάχαρη
Για την ελαφριά κρέμα Mascarpone
280γρ κρέμα γάλακτος
120γρ Mascarpone
25γρ ζάχαρη άχνη
Ειδήσεις σήμερα:
Στο τραπέζι των γιορτών με την καλύτερη παρέα
Η καραντίνα έκανε το κρασί digital!
Κοτόπουλο: Το κοινό μυστικό υψηλής διατροφικής αξίας για την ενίσχυση της υγείας μας
Για την κρέμα μαστίχας
500γρ γάλα
500γρ κρέμα γάλακτος
4γρ μαστίχα
20γρ σιρόπι βανίλιας
110γρ Corn flour
15γρ αλεύρι
350γρ ζάχαρη
Για την Μαρμελάδα με κόκκινα φρούτα
300γρ κόκκινα φρούτα της επιλογής μας
60γρ ζάχαρη
Για την ελαφριά κρέμα Mascarpone
280γρ κρέμα γάλακτος
120γρ Mascarpone
25γρ ζάχαρη άχνη
Ειδήσεις σήμερα:
Στο τραπέζι των γιορτών με την καλύτερη παρέα
Η καραντίνα έκανε το κρασί digital!
Κοτόπουλο: Το κοινό μυστικό υψηλής διατροφικής αξίας για την ενίσχυση της υγείας μας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr