Σε δηλώσεις του μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο ο ηθοποιός είχε πει: «Ο κόσμος θέλει να μάθει… δεν είναι κλειδαρότρυπα. Βάλαμε ανταλλακτικά και τώρα δουλεύει μια χαρά…»!
Χθες, λοιπόν ο Γιώργος Παρτσαλάκης, πρωταγωνιστής στη σειρά «8 Λέξεις» δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον μικρό του γιο, Διαμαντή, με φόντο το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και χαμογελά ξανά!
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Partsalakis (@giorgos_partsalakis_official) στις
Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιώργος Παρτσαλάκης μπήκε στο νοσοκομείο το βράδυ της Ανάστασηςγιατί αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία.
Ένιωσε έντονο πόνο στο στήθος και μεταφέρθηκε από τους οικείους του στο Τζάνειο νοσοκομείο. Ο ηθοποιός διαγνώστηκε με οξύ στεφανιαίο σύνδρομο και νοσηλεύτηκε στη μονάδα εμφραγμάτων στην καρδιολογική κλινική.
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!