Νίκη Πόντε: Η μικρή του "X-Factor" μιλάει για όλα...

Νίκη Πόντε: Η μικρή του "X-Factor" μιλάει για όλα...

Στόχος της με την παρουσία της στη σκηνή, είναι να κάνει τους άλλους να ξεχάσουν προσωρινά -έστω- την κρίση και να περάσουν καλά. Ο λόγος για τη...

Νίκη Πόντε: Η μικρή του "X-Factor" μιλάει για όλα...

Στόχος της με την παρουσία της στη σκηνή, είναι να κάνει τους άλλους να ξεχάσουν προσωρινά -έστω- την κρίση και να περάσουν καλά. Ο λόγος για τη 19χρονη παίκτρια του «X-Factor», Νίκη Πόντε, που μίλησε στο περιοδικό «People» τόσο για τη Eurovision όσο και για τα προσωπικά της.

Αυτή την περίοδο είναι μόνη της και όπως είπε, η δημιουργία μίας σχέσης είναι το τελευταίο πράγμα που έχει στο μυαλό της αυτή τη στιγμή, αφού σύμφωνα με παλιότερες εμπειρίες της, κατάλαβε πως είναι καλύτερα να είσαι μόνη σου. Παραδέχτηκε επίσης ότι έχει πληγωθεί και πως ίσως ξαναερωτευτεί στα 30 της.

Κλείσιμο

Δυνατό της σημείο είναι η σκληρή δουλειά και ότι χαρακτηρίζεται από τελειομανία και πολύ ευαισθησία, κάτι που η ίδια δεν θεωρεί και τόσο καλό για τα προσωπικά της.

Όσο για τη Εurovision, η Νίκη δεν κρύβει ότι σοκαρίστηκε ευχάριστα, όταν η Κατερίνα Γκαγκάκη της είπε πως ήταν μία από τους υποψήφιους, για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στο μουσικό διαγωνισμό.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης