Ο Γιώργος Τσούλης σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως κάποτε είχε πολύ κακή συμπεριφορά σε νέους μάγειρες στο εστιατόριο που είχε αναλάβει. Μιλώντας στην εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη ο σεφ είπε πως και εκείνος στο ξεκίνημά του αντιμετώπισε άσχημες συμπεριφορές.
«Ξεκίνησα σε ένα από τα μεγαλύτερα εστιατόρια στην Ελλάδα που το επίπεδο ήταν πάρα πολύ υψηλό και έπρεπε μέσα σε λίγους μήνες να φτάσω στο επίπεδο των άλλων μαγείρων. Ερχόταν ο σεφ και μου φώναζε μέσα στο αυτί μου ότι δεν κάνω, ότι δεν είμαι καλός μάγειρας. Ήταν καθημερινό αυτό. Αυτός ο ψυχολογικός πόλεμος με έκανε καλύτερο γιατί πείσμωνα.
Όταν εγώ έμαθα έτσι, πήγα κι εγώ με αυτό το σκεπτικό. Όταν έγινα υπεύθυνος σε κουζίνα, δεν ήταν ότι ήθελα να εκμεταλλευτώ την εξουσία που είχα, απλά πίστευα ότι έτσι θα μάθει πιο γρήγορα ο μάγειρας να μαγειρεύει και αυτό ήταν πολύ μεγάλο λάθος.
Ήμουν κάφρος μέσα στις κουζίνες. Αυτά που έλεγα, δεν λέγονται. Είχα πολύ άσχημη συμπεριφορά, αλλά όταν γυρνούσα στο σπίτι μου έκλαιγα, στεναχωριόμουν που το έκανα αυτό. Ήξερα μέσα μου ότι ήταν λάθος ο τρόπος που συμπεριφέρθηκα, αλλά εκείνη τη στιγμή το έκανα γιατί πίστευα ότι μόνο έτσι θα μάθει κάποιος.
Η κοπέλα μου με βοήθησε να σταματήσω αυτή τη συμπεριφορά. Την έπαιρνα τηλέφωνο κλαίγοντας», είπε ο Γιώργος Τσούλης.
Την έκθεση υπογράφει ο διεθνώς αναγνωρισμένος φωτογράφος, Τάσος Βρεττός, ο οποίος μέσα από τον φακό του αποτυπώνει τη σύνδεση της βιομηχανίας με την τέχνη, αναδεικνύοντας τις αθέατες διαδρομές της ελληνικής μεταλλουργίας
Το πρόγραμμα ReStart της Mastercard συνδυάζει τη γαστρονομία με έναν κοινωνικό σκοπό, με στόχο την υποστήριξη και ένταξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στην αγορά εργασίας.