Γεμίζει σιγά-σιγά η Μύκονος από τους γνωστούς του νησιού, αλλά και από επισκέπτες, όπως για παράδειγμα ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ πετάχτηκε από την Τήνο (όπου διατηρεί εξοχική κατοικία) στην Μύκονο, για να πάρει λίγο κοσμοπολίτικο αέρα. Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε να χαλαρώνει στις ξάπλωστρες στην Ψαρρού.
Ο ίδιος κρατούσε συνεχώς το κινητό του στο χέρι και το αποχωρίστηκε μόνο για να καπνίσει το πούρο του. Οι διακοπές του Γιώργου Λιάγκα στο Αιγαίο ξεκίνησαν με το που τελείωσε η πολυσυζητημένηεκπομπή του, η οποία, όπως φημολογείται δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν, αν και ο ίδιος έχει δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο με το κανάλι του Φαλήρου.
Δείτε τον Γιώργο Λιάγκα να χαλαρώνει στην Ψαρρού στο βίντεο του Mykonos Live TV
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.