Η πολυάσχολη Βίκυ Καγιά!

Η πολυάσχολη Βίκυ Καγιά!

Από τη μία το «Next Top Model» και από την άλλη η παρουσίαση του «Madwalk»… 

Η πολυάσχολη Βίκυ Καγιά!
Τρέχει και  δε φτάνει το τελευταίο διάστημα η  Βίκυ Καγιά που μαζί με τα κορίτσια «της» ταξίδεψε μέχρι το Παρίσι για τις ανάγκες του μοντελοριάλιτι. Λίγο πριν το μεγάλο τελικό του «Next Top Model», η λαμπερή παρουσιάστρια συνάντησε στην Πόλη του Φωτός το «κακό παιδί» της μόδας, Jean Paul Gaultier, ο οποίος δίδαξε τα μυστικά του στις διαγωνιζόμενες.  

Εκτός όμως από το διάσημο σχεδιαστή, τόσο η Βίκυ, όσο και τα μοντέλα της επισκέφτηκαν και το Νίκο Αλιάγα στη ραδιοφωνική του εκπομπή: «Reveillez vous avec Nikos». Ενθουσιασμένη η Καγιά, έγραψε στο twitter της: «Καλό βράδυ σε όλους!!! Φωτό από το Παρίσι με Νίκο Αλιάγα…θα το δείτε την Δευτέρα!! Φιλιά πολλά σε όλους!».  

Κλείσιμο
Εκτός από το «Νext Top Model», η παρουσιάστρια έχει και το «Madwalk» το οποίο θα παρουσιάσει με την Τάμτα στις 2 Φεβρουαρίου: «Από αύριο ξεκινάμε εντατικές πρόβες για Madwalk…!!!Απόψε νομίζω θα είναι έτοιμο το σκηνικό στο γήπεδο ξιφασκίας!!!3 μέρες απέμειναν για το Madwalk!» έγραψε στο twitter της, ανεβάζοντας και μια φωτογραφία από τα backstage του show.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης