Μίλησε με ονόματα ο Χατζηγιάννης...

Μίλησε με ονόματα ο Χατζηγιάννης...

«Η Ζέτα είναι η γυναίκα της ζωής μου. Απόλυτα» είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μιλώντας για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση του με τη Μακρυπούλια.

Μίλησε με ονόματα ο Χατζηγιάννης...
Επιτέλους! Έγινε κι αυτό που τόσο περιμέναμε…

Μπορεί μέχρι πριν λίγο καιρό ο Μιχάλης Χατζηγιάννης να έλεγε πως ούτε αυτός, ούτε και η Ζέτα Μακρυπούλια μιλούν με ονόματα, χθες όμως στην απονομή του πλατινένιου του δίσκου ο τραγουδιστής αποφάσισε να μιλήσει …με ονόματα!

Κλείσιμο
Η χθεσινή βραδιά ήταν υπέροχη… Τι κι αν η Ζέτα έλειπε από το πλευρό του αγαπημένου της, έλαμψε δια της απουσίας της. Εμφανώς ευδιάθετος και χαρούμενος ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε στην κάμερα της "Πρωινής Μελέτης" χωρίς καθόλου φόβο, αλλά με πολύ πάθος! " Η Ζέτα ήθελε πολύ να είναι εδώ αλλά είχε κάτι πολύ σημαντικό και δεν τα κατάφερε", ανέφερε για την απουσία της ηθοποιού ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Σε ερώτηση αν βλέπει σοβαρά τη σχέση του με τη Ζέτα, είπε: "Ένας άνθρωπος έρχεται στη ζωή σου και αλλάζει  εντελώς την κοσμοθεωρία σου! Το βλέπω σοβαρά! Εύχομαι να κρατήσει για πολύ ακόμα".



Είπε όμως κάτι ακόμα πιο γλυκό τρυφερό κι αληθινό: " Εύχομαι η Ζέτα να είναι το τυχερό της ζωής μου και να φέρει όλα τα καλά"! 

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν είναι μαζί με τη Ζέτα αρκέστηκε να πει ότι είναι ολοφάνερο και ότι δεν του ξανατύχει ένας τόσο μεγάλος έρωτας!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης