Φουλ in love και στην Κύπρο!

Φουλ in love και στην Κύπρο!

Η συνάντηση στα κυπριακά βραβεία και τα τραγούδια που εμπνεύστηκε ο Χατζηγιάννης για τη μούσα του...

Φουλ in love και στην Κύπρο!

Το πιο όμορφο ζευγάρι της ελληνικής show business βρέθηκε χθες στην Κύπρο για τα βραβεία Man of the Year και προκάλεσε πανικό στους δημοσιογράφους που έτρεχαν στο κατόπι τους. Στην τελετή των βραβείων οι δυο τους συγκέντρωσαν πάνω τους όλα τα φλας. Παρουσιαστές της βραδιάς, από την οποία δεν έλειψαν τα υπονοούμενα και οι ατάκες, ήταν ο Τάσος Τρύφωνος και η Ζέτα Μακρυπούλια. Όταν στη σκηνή ανέβηκε ο Νίκος Αναστασιάδης για να απονείμει ένα βραβείο της είπε: «Άντε με το καλό να πάρεις και την υπηκοότητα και η αντιπολίτευση θα βοηθήσει την κυβέρνηση να σου τη δώσουν».


Κλείσιμο

Την ευκαιρία να πετάξει τις δικές του μπηχτές δεν έχασε και ο Τάσος Τρύφωνος, όπως μεταδίδουν τα κυπριακά ΜΜΕ. Όταν στη σκηνή ανέβηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για να παραλάβει το βραβείο του «άντρα της δεκαετίας» ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός απευθυνόμενος στην συμπαρουσιάστριά του είπε: «Άντε θα πάρεις και βραβείο στο σπίτι απόψε».

Ο Μιχάλης με τη σειρά του είπε πως το βραβείο το αφιερώνει σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στην καρδιά του, ενώ η Ζέτα έκλεισε τη βραδιά με μία δήλωση όλο νόημα: «Είμαι ευτυχισμένη που βραβεύονται απόψε οι άντρες και ειδικά αυτός που με κάνει ευτυχισμένη κάθε βράδυ»!



Πάντως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αυτή την περίοδο είναι στο «πικ» της δημιουργικότητάς του. Η πανέμορφη μούσα του τον εμπνέει καθημερινά, γεγονός που θα απολαύσουν όλοι οι φαν του τραγουδιστή με τα νέα ερωτικά κομμάτια που έγραψε για τη γυναίκα της ζωής του λίγες ημέρες πριν τη Γιορτή των Ερωτευμένων, η οποία φέτος θα είναι μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα για το ζευγάρι αφού θα τους βρει για πρώτη φορά μαζί.



Οσο για τα νέα τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη, οι αναγνώστες της εφημερίδας Πρώτο Θέμα θα μπορούν να τα απολαύσουν κατ’ αποκλειστικότητα με το φύλλο αυτής της Κυριακής, αφού αποτελούν μέρος της πολύ μεγάλης προσφοράς που ξεκινάει με το σύνολο της δισκογραφίας του αγαπημένου τραγουδιστή!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης