Πρώην υπουργός ανεβάζει όπερα με πρωταγωνίστρια τη Λοτσάρη!

Την παράσταση του Θεόδωρου Στάθη θα φιλοξενήσει το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, από τις 30 Μαρτίου, με πρωταγωνίστρια...

Την παράσταση του Θεόδωρου Στάθη θα φιλοξενήσει το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, από τις 30 Μαρτίου, με πρωταγωνίστρια τη Νίνα Λοτσάρη! Ο Θεόδωρος Στάθης διετέλεσε υπουργός Εθνικής Άμυνας και Γεωργίας, καθώς και αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ. «Θεωρώ τα μηνύματα της Αντιγόνης πολύ σημαντικά γιατί αναφέρονται στον τρόπο που ασκεί κανείς την εξουσία και στις συνέπειες της άσκησης εξουσίας στον κάθε πολίτη και στο σύνολο», λέει στην «Espresso» o πρώην υπουργός. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο διάσημος Αμερικανός Lee Breuer και τις χορογραφίες η σύζυγος του πρώην υπουργού, Έρση Πήττα.

«Είναι μεγάλη μου τιμή που με επέλεξαν για έναν από τους σπουδαιότερους ρόλους της αρχαίας τραγωδίας. Ο κ. Θεόδωρος Στάθης και ο σκηνοθέτης πίστεψαν σε μένα, ότι μπορώ να ανταποκριθώ σε κάτι τόσο μεγάλο», είπε η Νίνα Λοτσάρη.

Το λιμπρέτο θα «ανέβει» στην αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη» και τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για την οργάνωση «Γιατροί Χωρίς Σύνορα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr