Κατερίνα Λένη για Master Chef: Εκεί που φτύνω, δεν ξαναγλείφω

Κατερίνα Λένη για Master Chef: Εκεί που φτύνω, δεν ξαναγλείφω

«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα έλεγα τα ίδια και χειρότερα πράγματα μέσα στο MasterChef. Είμαι ένας πολύ δίκαιος άνθρωπος», λέει η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής

Katerina_Leni
Είναι γνωστό πως όταν Κατερίνα Λένη ανοίγει το στόμα της δεν μασάει τα λόγια της. Η παίκτρια που γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef βρέθηκε χθες βράδυ καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων παραδέχθηκε πως θα έπαιρνε ξανά μέρος στο ριάλιτι μαγειρικής αλλά με έναν ιδιαίτερο όρο!

«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα έλεγα τα ίδια και χειρότερα πράγματα μέσα στο MasterChef. Είμαι ένας πολύ δίκαιος άνθρωπος και όσοι με γνωρίζουν θα πουν ότι είμαι και ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος. Με τους ευγενικούς, παρακαλώ. Με αυτούς που δεν είναι ευγενικοί αλλά είναι δήθεν, κουτοπόνηροι, ανήθικοι και ανέντιμοι, δεν μπορώ. Μου γυρίζουν τα μάτια»!

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω με κανέναν από τους παίκτες. Γιατί εκεί που φτύνω δεν ξανά γλύφω. Δεν θα πω εύκολα κάποια πράγματα ούτε είμαι ένας άνθρωπος παρορμητικός. Έχω ζυγίσει, τα έχω ξαναζυγίσει τα πράγματα αλλά για να πω ότι εσύ δεν μου κάνεις σαν άνθρωπος, θα έχει τελειώσει» πρόσθεσε.

Σε ένα παιχνίδι θεωρώ, ναι, ότι βγαίνουν οι πραγματικοί χαρακτήρες. Εάν φοράς μια μάσκα, πόσο θα την φορέσεις;» αναρωτήθηκε, επίσης, η πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef.

Κατερίνα Λένη: "Εκεί που φτύνω, δεν ξανά γλύφω"


Ειδήσεις σήμερα:

Λονδίνο: Σε «lockdown» στη φυλακή ο Ασάνζ

Εταιρεία Δολοφόνων: Χρήστος Παπαδόπουλος, ο «εγκέφαλος» πίσω από τη φρίκη του αιώνα

Μάθιου ΜακΚόναχι: Τα «Πράσινα Φανάρια» της ζωής του και η αυθόρμητη μητέρα του

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης